Havuz Bakımı ve Temizliğinde Kullanılan Malzemeler

2021-12-06 21:19:17

Havuz bakımı ve temizliği aslında düşünüldüğü kadar basit olmayan ve bir çok zaman gerekli önemin verilmediği bir işlem. Ancak havuz temizliğini ertelemek görsellik dışında sağlık anlamındada ciddi endişeler yaratabilecek bir durum. Temizlikten kasıt su ve görsel olarak bir temizlik değil derinlemesine bir temizlik ve bakım.

Havuz bakımı ve temizliği profesyoneller tarafından yapılması gereken önemli bir konu. Özellikle kendinizin yapabileceği günlük günlük rutin bakımlar dışında detaylı ve derinlemesine bakımlar ile alakalı mutlaka konusunda uzman kişilerden destek almalısınız.

Hauvuzunuzun temizlik ve bakımı esnasında bir çok yardımcı havuz malzemelerine ihtiyaç duyulur, başlıca olarak havuz bakımı ve temizliği için gerekli olan malzemeleri şu şekilde sayabiliriz;


Su Pompaları

Havuzunuz için en önemli parça diyebiliriz. Havuza temiz su pompalaması yaparak suyun içinde ki zararlı kimyasal ve mikroorganizmaların filtreleyerek suyun ve havuzun temizlenmesi amacı ile kullanılır. Sitemizde yer alan havuz pompaları bölümünü ziyaret ederek daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Temizlik Kepçeleri

Havuzunuzun içerisinde yer alan, gözle görünebilen pisliklerin temizlenmesi konusunda sizlerin en büyük yardımcısı.

Fırçalar & Süpürgeler

Havuz içi temizliğinde ki en büyük yardımcılarınız olan fırça ve süpürgeler. Özellikle zeminde yer alan kirlerin temizlenmesinde büyük rol oynarlar, bir çok farklı çeşit ve modelde tüm havuz içi temizlik ekipmanlarını sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz.

Dezenfeksiyon Sistemleri

PH-RH ölçümü ve ayarlanması için kullanılan önemli sistemlerdir. Sadece ölçmeye yarayan cihazlar olduğu gibi aynı zamanda dozaj ayarı ile ölçme ve dengeleme yapan cihazlarda bulunmaktadır. Havuz Dezenfeksiyon Sistemlerini bu bağlantı altında inceleyebilirsiniz.

Tüm bunların dışında gerekli olan tüm havuz sistemleri ve havuz malzemelerile ulaşmak için bizlerle iletişime geçin.